Certificació energètica a Lleida

Gestionem la obtenció de la etiqueta energètica a Lleida per només 70 € + IVA + taxes

El preu inclou la visita a l’immoble presencial i totes les gestions fins a la obtenció de l’etiqueta energètica.

Preus vàlids per a certificat energètic a Lleida, Mollerussa, Balaguer, Tàrrega, Borges Blanques i voltants. Per altres poblacions consultar preu de desplaçament.

El nostre servei

1. Contacta amb nosaltres. 2. Un tècnic competent visita l'immoble i fa la presa de dades. 3. Realitzem la calificació energètica amb eines reconegudes pel Ministeri. 4. Obtenció de la proposta de certificat asmb les recomanacions de millora. 5. Enviament del document a l'institut català de l'energia. 6. Inscripció del certificat al registre i expedició de l'etiqueta energètica per part de l'ICAEN

1. Contacta amb nosaltres. 2. Un tècnic competent visita l’immoble i fa la presa de dades. 3. Realitzem la calificació energètica amb eines reconegudes pel Ministeri. 4. Obtenció de la proposta de certificat asmb les recomanacions de millora. 5. Enviament del document a l’institut català de l’energia. 6. Inscripció del certificat al registre i expedició de l’etiqueta energètica per part de l’ICAEN

Que és la Certificació d’Eficiència Energètica d’Edificis?

La Certificació d’eficiència energètica d’edificis, vigent des del dia 1 de Juny de 2013, és un procés que mesura la quantitat d’energia que consumeix un habitatge i la quantitat de CO2 que emet a l’atmòsfera.

Igual com passa amb els electrodomèstics, el resultat és una classificació de l’edifici en categories de la A a la G, essent la «A» la categoria de màxim estalvi energètic.

La certificació energètica és d’aplicació obligatòria a:

    – Edificis de nova construcció

    – Edificis o parts d’edificis que es lloguin

    – Edificis o parts d’edificis que es venguin

    – Edificis o parts d’edificis d’entitat pública de superfície superior als 250 m2

El resultat de la certificació és l’expedició de l’etiqueta energètica per part de l’ICAEN (Institut Català d’Energia), que un cop expedida per aquest organisme tindrà una validesa de 10 anys o fins que hi hagi variacions en l’immoble.

Mitjançant la certificació energètica el propietari podrà conèixer el comportament energètic del seu immoble. El nivell de classificació (de la A a la G) serà un element diferenciador entre els immobles que ha de permetre fer pujar el valor de venta o lloguer de l’habitatge.

Els propietaris que no compleixin amb el certificat energètic estaran exposats a multes que poden anar des dels 300 Euros fins als 6.000 Euros segons el tipus d’infracció.

Per a més informació clica AQUÍ.

Comments are closed.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies