ITE a Lleida i província

Sol.liciti la seva oferta personalitzada de la ITE a Lleida, li farem un pressupost a mesura i li resoldrem tots els dubtes.

Consulta AQUÍ els nostres preus.

El nostre servei:

Nosaltres oferim un servei tot inclòs que inclou el servei següent:

  • Visita a l’immoble pis per pis: ens coordinem amb els veïns per trobar els dies que vagin bé a tots per tal de poder fer la visita a tots els pisos de l’immoble.
  • Redacció del document d’Inspecció Tècnica d’Edificis segons el model reglat pel Departament d’habitatge de Catalunya, on s’inclou l’aixecament de plànols generals de l’edifici i el diagnòstic de cadascuna de les deficiències trobades en la finca.
  • A més de la documentació obligatòria, adjuntem unes recomanacions de manteniment a realitzar periòdicament per a mantenir l’edifici en bon estat.
  • Reunió explicativa amb els veïns per tal de donar a conèixer els resultats de la Inspecció Tècnica d’Edificis.
  • Presentació de la documentació al Departament d’habitatge a través d’Internet o presencial.
  • Si el resultat és DESFAVORABLE, fem un seguiment de les mesures adoptades i un cop resolt el problema es redacta un Informe de verificació de la Inspecció Tècnica de l’Edifici favorable.

La nostra diferència és que ens hem especialitzat en aquest tipus de documentació, el que fa que haguem guanyat eficiència en la redacció del document, i que repercutim cap al client en forma de VALOR AFEGIT.

Que es la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE a Lleida)?

ITE a Lleida

La ITE és una inspecció tècnica de caràcter visual, que ha de ser realitzada per un tècnic competent en edificació, per a comprovar l’estat en que es troba una edificació, tant de l’interior com de l’exterior. En ella es qualificarà el risc, si n’hi ha, per a les persones i els terminis en els que han de ser reparats.

La ITE a Lleida va dirigida a propietaris o comunitats de propietaris d’edificis d’habitatges en propietat vertical i edificis d’habitatges en propietat horitzontal. No va dirigida a edificis unifamiliars.

La finalitat de la ITE és obtenir el Certificat d’aptitud de l’edifici que certifica que l’edifici no comporta cap perill per a les persones que hi habiten ni per a tercers, expedit pel Departament d’habitatge.

En cas que la ITE qualifiqui l’edifici sense deficiències greus, la inspecció es porta al Departament d’habitatge i des d’allà tramiten el Certificat d’aptitud de l’edifici.

En cas de que la ITE qualifiqui l’edifici amb deficiències greus amb perill per a les persones, aquestes hauran de ser reparades en el termini que s’indica a la ITE, i un cop acabades les obres el tècnic competent haurà de signar un certificat de final d’obra el qual juntament amb la ITE, serà entregada al Departament d’habitatge i des d’allà es podrà tramitar el Certificat d’aptitud de l’edifici.

Les obligacions de la propietat són:

Encarregar la ITE a Lleida dins dels períodes marcats:

Antiguitat edifici

Termini per passar la inspecció ITE

Entre 1951 i 1960

Fins al 31 de desembre de 2015

Entre 1961 i 1971

Fins al 31 de desembre de 2016

A partir de 1971

L’any que compleixi 45 anys d’antiguitat

– Segons el resultat de la ITE, adoptar les mesures de seguretat indicades.

Arreglar les deficiències en el termini que indiqui l’informe.

– Dur a terme feines de manteniment en cas de deficiències lleus.

El certificat d’aptitud un cop expedit pel Departament d’habitatge tindrà una validesa de 10 anys des de la data d’avaluació positiva de l’edifici.

Necessites més informació, fes clic AQUÍ.

Comments are closed.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies